Egenkontrolprogram (1) Formål: At sikre egen produktion af varer og de fødevarer, som EMD producerer og leverer, ikke udgør nogen sundhedsmæssig risiko for kundernes sundhed. At overholde de i Fødevaredirektoratets love og bekendtgørelser m.m. Egenkontrolprogrammet omhandler: Råvarer, produktion, færdigvarer, vedligeholdelse, rengøring samt personlig hygiejne. Patienthotellets køkken producerer til alle hotellets patienter , pårørende samt gæster. Produktionen omfatter morgen- og frokostbuffet, sandwich og kage. Dokumentation: Al registrering i forbindelse med egenkontrol foregår elektronisk. I de enkelte instruktioner er det angivet, hvem der har ansvaret, ansvarsområde. Metode: Egenkontrolprogrammet indgår som et selvstændigt kontrolprogram og omfatter : - Risikoanalyse af produkter fra de modtages, produceres og til de leveres til kunden - Fastsættelse af risiko og hyppighed vedr. slutrengøring - Hygiejneregler for håndtering af produktion og personlig hygiejne Henvisning: Gældende bekendtgørelser Patienthotellet registrerer elektronisk via Fødevarestyrelsens eSmiley egenkontrolprogram.