Ansatte i rengøringsafdelingen der arbejder med rengøring af spisemiljøer.
Buffet:
Rengøres ialt seks gange dagligt, dette sker før og efter de tre daglige måltider.
Servicevogn:
Rengøres én gang dagligt, altid efter morgenmaden.
Afrydningsvogn:
Rengøres én gang dagligt, altid før morgenmaden, og aftørres før frokost og før aftensmad.
Borde:
Rengøres 6 gange dagligt, dette sker før og efter de tre daglige måltider.
Gulv:
Tørmoppes 3 gange dagligt - pletter og spild fjernes efter måltiderne med en fugtig moppe.
BEMÆRK:
Udover ovennævnte skal spisemøiljøet rengøres en gang dagligt. Dette skal ske iht. til lokalets kvalitetsprofil iht. INSTA 800 (se under referencer).
Denne rengøring skal finde sted indenfor tidsrummet kl. 06.00 – 07.30.
Ud over gulv, vægge og lofter indgår også alt inventar i den daglige rengøring, jf. objektlisten iht. INSTA 800 (se under referencer), herunder flytning og rengøring under og bag mobilt inventar.
Eksempler på standardinventar:
Borde
Ca. 20 stole
Belysning, lavt hængende
TV
Affaldsbeholdere
Håndvask, fliser og spejl
Billeder
Hylder
Vindueskarme, herunder riller
Dør med håndtag og dørkarm
Kontakter
Radiatorer
Ventilationsriste
Ledelsen i Rengøringsafdelingen er ansvarlig for, at personalet i afdelingen er bekendt med denne vejledning.
Den enkelte medarbejder er ansvarlig for at kende og følge denne vejledning.