Formål:
At sikre egen produktion af varer og de fødevarer, som EMD producerer og leverer, ikke udgør nogen
sundhedsmæssig risiko for kundernes sundhed.
At overholde de i Fødevaredirektoratets love og bekendtgørelser m.m.
Egenkontrolprogrammet omhandler: Råvarer, produktion, færdigvarer, vedligeholdelse, rengøring
samt personlig hygiejne.
Patienthotellets køkken producerer til alle hotellets patienter , pårørende samt gæster.
Produktionen omfatter morgen- og frokostbuffet, sandwich og kage.
Dokumentation:
Al registrering i forbindelse med egenkontrol foregår elektronisk. I de enkelte instruktioner er det angivet,
hvem der har ansvaret, ansvarsområde.
Metode:
Egenkontrolprogrammet indgår som et selvstændigt kontrolprogram og omfatter :
- Risikoanalyse af produkter fra de modtages, produceres og til de leveres til kunden
- Fastsættelse af risiko og hyppighed vedr. slutrengøring
- Hygiejneregler for håndtering af produktion og personlig hygiejne
Henvisning:
Gældende bekendtgørelser
Patienthotellet registrerer elektronisk via Fødevarestyrelsens eSmiley egenkontrolprogram.