Beredskabsplan, forplejning

Formål
Målgrupper og anvendelsesområde
Definitioner
Fremgangsmåde
Ansvar og organisering
Referencer, lovgivning og faglig evidens samt links hertil
Akkrediteringsstandarder
Bilag
 

Formål

 At kunne tilbyde forplejning i.f.m. anmeldt katastrofe

Tilbage til top


Målgrupper og anvendelsesområde

 

Tilbage til top


Definitioner

 - Traumecenteret vurderer om katastrofeplan igangsættes.

Tilbage til top


Fremgangsmåde

Alarmering gives til funktionschef for Enhed For mad og Drikke. Ligeledes kan SEC kontakte respektive ledere via alameringslisten ( se bilag) Funktionschefen, dennes stedfortræder/ eller mellemleder orienteres og handler d.v.s. sørger for forplejning i peronalekantine Me-eat, café árcade, eller anden location.

Dette gælder også udenfor arbejdstid.

Adgang til personalekantine Me-eat fåes via geazenten lokal 5-3350.

Der er altid mulighed for varme og kolde drikke samt en let anretning som sandwich, frugt og kage. I særlige tilfælde kan personalet i Me-eat indkaldes. Centralkøkken kan inddrages som back-up for evt. merproduktion. Der kan i særlige tilfælde serveres varm mad

Beredskabsledelsen afblæser beredskabet til funktionschef.

Tilbage til top


Ansvar og organisering

 

Tilbage til top


Referencer, lovgivning og faglig evidens samt links hertil

 

Tilbage til top


Akkrediteringsstandarder

 1.6.1 og 1.6.2

Tilbage til top

Bilag

Alarmeringsliste ny.docTilbage til top