At sikre, at alle patienter, der er behandlet for kroniske myeloide sygdomme får udarbejdet en individuel opfølgningsplan, der tager udgangspunkt i Sundhedsstyrelsens Opfølgningsprogram for kroniske myeloide sygdomme.
Sundhedsfagligt personale på hospitalsafdelinger i Region Hovedstaden, der er involveret i behandling af patienter med kroniske myeloide sygdomme.
Målgruppen for opfølgning omfatter patienter med kroniske myeloide sygdomme.
Opfølgning/opfølgningsprogram: Planlagte indsatser eller kontakter efter afslutning af behandling. Opfølgningsprogrammet beskriver den samlede vifte af indsatser.
Differentieret/individuel opfølgningsplan: Planen bekriver de indsatser, de sundhedsfaglige personer og den enkelte patient i fællesskab vedtager i en individuel plan for opfølgning. Planen dokumenteres og gøres således tilgængelig for patienten og sundhedsprofessionelle samarbejdspartnere.
Systematisk behovsvurdering: En systematisk, overordnet vurdering, som identificerer patientens eventuelle problemer og behov for rehabiliterende og/eller palliative indsatser initialt, under og efter kræftbehandling. Behovsvurderingen foregår i samtale mellem sundhedsprofessionelle og patient/pårørende, og baseres på patientens egne, oplevede behov jf. Forberedelsesskemaet - Støtte til livet med kræft.
Behovsvurderingen tager udgangspunktet i Forberedelsesskemaet - Støtte til livet med kræft, som er kendt af patienten fra det initiale behandlingsforløb, hvor der har været foretaget behovsvurdering i følgende situationer:
Samtalen om behovsvurderingen udføres af en sygeplejerske eller anden relevant sundhedsfaglig person, der har gennemført uddannelsesforløb vedr. behovsvurdering under Center for HR i Region Hovedstaden.
Patientinformation:
Tværregional vejledning:
Regional vejledning: