MCS - Master Cater kostbestillingssystem til samtlige måltider.
Tablet - Et device hvorpå patienter og personale kan bestille morgen-, frokost- og aftensmad samt mellemmåltider til patienter.
I tilfælde af nedbrud på IT-systemet anvender køkkenet de senest udprintede patientlister med antal patienter. Der pakkes det samme antal bakker. Der laves standardbakker til alle patienter med hovedret og mellemmåltid.
Afdelingerne skal kontakte Centralkøkkenet dagligt for at informere om patientantal, hvis nedbruddet strækker sig over en periode på mere end 2 dage.
Diæter skal ringes ind til Centralkøkkenet på tlf. ###TELEFON###. Standardbakkerne mærkes tydeligt op med diætmærke med patientnavn, afd. og stue nummer for at undgå UTH.
Det er muligt at ringe til køkkenet ved mangel på mad. Maden leveres hurtigst muligt i tidsrummet kl 6.00-18.00.
I forhold til frost-, kolonial- og mejerivarer anvendes sidste uges bestillingsliste som udgangspunkt. Det er muligt at ringe til Centralkøkkenet på ###TELEFON### for at bestille supplerende varer.
Ledergruppe eller koordinator for Køkkenet.
Måltidssekretariatet printer lister dagligt. Listerne placeres i nødskabsmappe på kontoret.
I weekender printer koordinatoren listen. Listerne placeres i nødskabsmappe på kontoret
Kolonial-, mejeri- og frostleverance udprintes ugentligt hver mandag i måltidssekretariatet.