Hospitalsmedarbejder

Køkkenpersonale fra køkkenfunktionen

Plejepersonale

  • Anrette serveringsvogn med rent service, drikkevarer (kaffe/te, juice og saft)
  • Tænde for varmeplader
  • Dække drikkevogn op
  • Kører serveringsvognen frem

 

  • Afrydde og rengøre serveringsvogn
  • Håndtere varmeplader og nyseskærme
  • Sætte madaffaldsspand med låg, i madvognen der skal retur
  • Anrette serveringsvogn med mad
  • Sætte mælkeprodukter frem
  • Køre serveringsvognen tilbage
  • Servere maden

 

  • Smide rester af mad ud i madaffaldsspand. som sættes oven på uren servicevogn
  • Sætte uåbnet mælkeprodukter og juice på køl så hurtigt som muligt (må ikke være ude af køl mere end 15 min.)
  • Gøre bakker klar med bestik og glas
  • Modtage madbestilling fra patienten
  • Få stabile ptt. ud til madvognen
  • Hente maden ved serveringsvognen

 

  • Indsamle bakker med urent service fra patientstuerne
  • Aflevere bakker med opvask i bakkestativer i afdelingskøkkenet