Egenkontrolprogram (1)

 

Formål:

At sikre egen produktion af varer og de fødevarer, som EMD producerer og leverer, ikke udgør nogen

sundhedsmæssig risiko for kundernes sundhed.

At overholde de i Fødevaredirektoratets love og bekendtgørelser m.m.

 

Egenkontrolprogrammet omhandler: Råvarer, produktion, færdigvarer, vedligeholdelse, rengøring

samt personlig hygiejne.

 

Patienthotellets køkken producerer til alle hotellets patienter , pårørende samt gæster.

Produktionen omfatter morgen- og frokostbuffet, sandwich og kage.

 

 

Dokumentation:

Al registrering i forbindelse med egenkontrol foregår elektronisk. I de enkelte instruktioner er det angivet,

hvem der har ansvaret, ansvarsområde.

 

 

Metode:

Egenkontrolprogrammet indgår som et selvstændigt kontrolprogram og omfatter :

- Risikoanalyse af produkter fra de modtages, produceres og til de leveres til kunden

- Fastsættelse af risiko og hyppighed vedr. slutrengøring

- Hygiejneregler for håndtering af produktion og personlig hygiejne

 

Henvisning:

Gældende bekendtgørelser

 

Patienthotellet registrerer elektronisk via Fødevarestyrelsens eSmiley egenkontrolprogram.