GLO - Egenkontrol for afsnitskøkkenerne

Egenkontrol program afsnitskøkkene Rigshospitalet GLO

 

Formålet med egenkontrolprogram er dels at identificere de steder ved afsnitskøkkenets drift, hvor der kan opstå risiko for sundhedsfare for patienterneo og dels at foretage de nødvendige og forebyggende foranstaltninger, så disse risici ikke opstår.

 

Programmets risikoanalyse kan findes på VIP portalen

 

Egenkontrolprogram for afsnitskøkken er udarbejdet af Enhed for Mad og Drikke(EMD). Rutiner der vedrører Centralkøkken er ikke beskrevet i dette program.

 

Egenkontrolprogram er opbygget som et instruktionsprogram der sikrer, at gældende forordninger og bekendtgørelser om fødevarehygiejne og egenkontrol i afsnitskøkken overholdes. Afdelingssygeplejerske skal sikre, at der udarbejdes evt. tillæg til egenkontrolprogram, der sikrer særlige rutiner for det enkelte afsnit, samt at program overholdes og alle ansatte bliver instrueret i retningslinjerne.

 

Rigshospitalets afsnitskøkkener modtager mad, drikkevarer og kolonialvarer fra Enhed for Mad og Drikke. Maden serveres fra buffetvogn morgen, frokost og aften. Varm mad genopvarmes i afsnitskøkken inden servering (enten i mikroovn eller madvogn).

 

Der forgår ingen produktion medmindre der foreligger en særlig aftale.

 

Spørgsmål vedrørende opbygning af egenkontrolprogram skal rettes til Enhed for Mad og Drikkes kvalitetsteam: på tlf.: ###TELEFON###.

 

 

 

 

 

Egenkontrolprogram sengeafsnit glo 2023.docx

Bilag 1 - afvigerapport.pdf

Bilag 2 - varemodtagelse 2023.pdf

Bilag 3 - opvarmning.pdf

Bilag 4 - temperatur i køleskab hver onsdag 2023.pdf

Bilag 5 - temperatur i fryser 2023.pdf

Bilag 6 - årlig kontrol og revision.pdf

Bilag 7 - Risikoanalyse afsnit.pdf

Bilag 9 - oplysning om allergener.pdf

allergene skilt afsnit A5.pdf