Fremstilling af alkohol

Målgrupper og anvendelsesområde
Definitioner
Fremgangsmåde
Ansvar og organisering
Referencer, lovgivning og faglig evidens samt links hertil
Akkrediteringsstandarder
Bilag
 


Målgrupper og anvendelsesområde

Fremstilling af alkoholer kan udføres af alle bioanalytiker og laboranter på Patologiafdelingen.
 

Tilbage til top


Definitioner

 

Tilbage til top


Fremgangsmåde

Alkohol fremstilles kun i særlige tilfælde, hvor der af forskellige årsager ikke kan tappes alkohol, eller vi er løbet tør for den ønskede procent alkohol

Arbejdet udføres i stinkskabe og emballage påføres tilsvarende etiket.
 

Fremstilling af 70% alkohol

 

1L

###TABEL_1###

 

5L

###TABEL_2###

 

 

Fremstilling af 96% alkohol

 

1L

###TABEL_3###

 

5L
 

###TABEL_4###

 

Tilbage til top


Referencer, lovgivning og faglig evidens samt links hertil

 

Tilbage til top


Akkrediteringsstandarder

 

Tilbage til top


Bilag

 

Tilbage til top